dilluns, 7 de juliol del 2014

Activitats de l'última setmana de l'Orgull 2014

"Orgullo de clase", per Francesca Mercé
Finalitzem el cicle d'activitats de l'Orgull 2014 amb dues activitats: projecció de Fake Orgasm i festa de clausura, amb sorteig de la foto ganadora del nostre Concurs de Fotografia LGTBI

S'apropa el dia de la manifestació de l'Orgull 2014 a Alacant. Els i les joves participarem activament, però abans tenim preparades un parell d'activitats que no et pots perdre.

En primer lloc, volem presentar-vos la foto guanyadora del nostre Concurs de Fotografia LGTBI, amb 40 "m'agrada". Es titula "Orgullo de clase" i li donem la nostra enhorabona a Francesca Mercé Martínez, l'artista guanyadora.

"Orgullo de clase" està exposada a la seu d'EUPV Elx (C/ Mario Pastor Sempere, 24) amb la resta de fotos. A més, s'exposarà al bar Sultana durant tot l'estiu, però si vols tenir una còpia per a tu de la foto guanyadora o de qualsevol de les fotos participants (fes click ací per recordar-les) tens dues opcions: a) partipar en el sorteig que resoldrem en la festa de clausura de l'exposició comprant una papereta o b) contactar amb joveselche@gmail.com per comprar directament una foto. Els preus oscil·len entre 10 i 30 euros. Les paperetes podràs comprar-les en qualsevol de les nostres activitats próximes:

Dijous, 10 de juliol, estarem al Sultana Lounge Bar (C/ Sant Pere, 9) gaudint de Fake Orgasm, un documental sobre la construcció de la identitat de gènere. Al dia següent, divendres, 11 de juliol, t'esperem a la seu d'Esquerra Unida Elx (C/ Mario Pastor Sempere) a la festa de clausura de l'exposició, on farem el sorteig de la foto, abans de continuar la festa al Sultana.

I dissabte, 12, tothom a la manifestació de l'Orgull Alacant 2014 amb els amics i amigues de Diversitat. Per la igualtat real, per la visibilitat LGTBI, acompanya'ns i participa!


Marina González Maciá
Coordinadora de Joves EU Elx