dimecres, 30 d’octubre del 2013

A Sergio Rodríguez: "No defensem cap altra cosa que els Drets Humans"

Alberto Garzón, diputat d'IU al Congrés, sobre la doctrina Parot

“No celebrem l’alliberació de cap assasí, sinó la victòria dels Drets Humans davant l’autoritarisme dels Governs nacionals que no els respecten”

La organitzación juvenil de EUPV Elx respon a Sergio Rodríguez, president de NNGG Elche, sobre les acusacions a IU.



Des de Joves EUPV Elx apunten que no és la primera vegada que el Partit Popular falta el respecte als Drets Humans, regulats per organismes supranacionals, com ara el Tribunal Europeu de Drets Humans, que falla contra la doctrina Parot. “Ja estem acostumats a patir els atacs del PP a Drets Humans com l’educació, la sanitat, l’atenció a la dependència, etc”, declaren, “esta és una mostra més del menyspreu dels populars als òrgans internacionals que fan valer drets fundamentals, ignorats pels Governs nacionals de torn”. I afegeixen: “a més, Rodríguez menteix quan diu que recolzem l’excarcelació de assassins. Des de Izquierda Unida defensem, per damunt de tot, un sistema penal just, en el qual assassins i torturadors siguen legítimament castigats pels seus crims. Així ho prova la nostra lluita per la Memòria Històrica”.

Per últim, els i les joves d'Esquerra Unida Elx han aprofitat per a preguntar al president de NNGG Elche si el Partit Popular defensa, en el mateix sentit, que els assassins i torturadors franquistes vagen a pressó algun dia, ja que els seus crims només han sigut castigats amb privilegis. “Estos ni tan sols poden ser excarcerats, perquè mai han sigut encarcerats”. Han conclòs recordant les nombroses fotos de companys/es de Sergio Rodríguez en tot el País Valencià, amb símbols franquistes. “Tenint en compte això, dubtem molt que Nuevas Generaciones de la Comunitat Valenciana estiga a favor de la justícia contra els criminals i de la defensa dels Drets Humans”.


Elx, 30 d’octubre de 2013
PREMSA Joves EUPV Elx