dimecres, 18 de setembre del 2013

Demanem un BiciElx 24 hores

El col·lectiu local Joves EUPV se suma a la petició d'un servei BiciElx 24 hores. "Segons la Regidoria de Transport, BiciElx ha crescut aquest últim any en 2500 usuaris, el que indica que el servei funciona i és rendible, pel creixement exponencial de la demanda ", afirma Araceli Díez, coordinadora del col·lectiu.

"Per això -continua Díez-, els i les joves d'Esquerra Unida entenem que és hora de que l'Ajuntament complisca la petició -que es va fer a gener-, perquè la rendibilitat d'una empresa pública ha de ser reinvertida en millores en el servei que presta, sobretot, tenint en compte que hi ha una demanda ciutadana. I és que -assenyala Díez- hi molts joves il·licitans i il·licitanes que no podem permetre'ns agafar un taxi a partir de les 00:00 de la nit, quan ja no funciona BiciElx".


"A Alacant, el servei públic de transport en bicicleta funciona 24 hores i el cost no és molt més gran. De manera que ampliar l'horari no tindria per què suposar un gran esforç per a l'Ajuntament en aquest moment ", conclou Araceli.

Premsa JEUPV Elx
Elx, 18 de septembre de 2013