dimarts, 9 d’abril del 2013

Fiesta por la III República

      Amb motiu de l'aniversari de la proclamació de la II República, fa ja 82 anys, els i les joves d'Esquerra Unida Elx volem convidar-vos el proper dia 19 d'abril a la celebració de la inminent III República.

      Des de Joves d'Esquerra Unida Elx creiem que som els i les joves els que hem de posar fi a aquest sistema corrupte i injust que han perpetrat les nostres institucions, provocant l'exili de la nostra generació. Hem de dir ben alt que volem més democràcia, sense un cap d'Estat posat a dit per un dictador que, a més, viu -ell i tota la seua família- a costa de la ciutadania, mentre els ciutadans i ciutadanes es veuen expulsats de les seues casa, del seu treball i de la seua terra. Quan reivindiquem la III República no hem de perdre de vista que no sols volem fer fora a la família reial. Volem la caiguda completa d'aquest règim: el de la monarquia franquista i corrupta i del bipartidisme que la sosté, com a paraigües institucional on es donen les injustícies socials; el de l'Església privilegiada, que manté múltiples tipus d'opressió a través de l'educació i la cultura; i el dels insaciables mercats, que ens fan fora de les nostres cases, de les nostres ocupacions, de la nostra terra i dels drets més bàsics com l'educació i la sanitat.

      Volem democràcia, justícia social i llibertat de pensament. I això és el que volem celebrar el proper 19 d'abril: que els i les joves portarem la III República i demostrarem que un altre món es possible.

      Apropa't al pub La Cuna el 19 d'abril a les 23:30. Comptarem amb l'actuació de Zarzagán Celtic Band, grup il·licità de música celta i gaudirem dels millors ritmes d'Irlanda, Escòcia, Galícia, Astúries, Bretanya, Folk... I després... AJ Planeta Ruido punxarà la millor música punk, rock i ska nacional. Tot això amb preus anticrisis i amb moltes sorpreses més! Porta una peça de roba morada o la teua bandera republicana...

     No t'ho perdes!